Tjänster

Allt inom datorservice

Vi på CapTeam erbjuder datorservice inom varje vrå av konceptet och vi baserar såklart de tjänster vi erbjuder dig på just dina behov. Vi riktar oss till privatpersoner såväl som till företag. De flesta har behov av en IT-specialist då och då, och när behovet uppstår är det bra att veta var man ska vända sig.

Teamet som arbetar på CapTeam har lång erfarenhet av att felsöka och återuppta förlorad data. Vi fokuserar alltid på den förlorade datan i första hand och datorn och dess hårddisk i andra hand. Många gånger går allt att rädda, andra gånger bara vissa bitar så det är viktigt att ha rätt prioritering.

Administrationslösning

Administration är varje företags nödvändiga onda, det är ytterst viktigt att administrationen är smidig, effektiv och trygg, men har man inte rätt lösning så kan den också vara tidskrävande och en riktig energitjuv. Vi på CapTeam hjälper dig att få igång Visma på din arbetsplats, så kan du investera din tid på andra saker.

Backup

För ett företag som förlitar sig på att datorer är det oerhört viktigt med trygg backup, en stensäker lösning som gör att den viktigaste informationen inte går att förlora. Vi på CapTeam kan presentera sådan backup för dig och på ett kick få igång det.

Vi hjälper dig med såväl PC som Macdatorer.

Kontakta oss p CapTeam för ett möte där vi kan diskutera dina behov av datorservice. Vi kan ge förslag som vi anser rimliga och du uttrycker dina önskemål. Låt oss hjälpa dig att trygga din verksamhets IT-miljö.

Gilla oss på Facebook

© 2023 Datorservicemalmö.se. Alla rättigheter förbehållna.